Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pula: Ugašen požar u zgradi, nema ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u višekatnici, koji je jutros u 5,30 sati izbio u podrumskom dijelu višekatnice u Divkovićevoj ulici broj 3 u Puli nije bilo ozlijeđenih, priopćila je danas istarska Policijska uprava, odbacivši tvrdnje u pojedinim medijima kako su zbog gusta dima, koji je navodno prodirao i na više katove zgrade, evakuirani stanari.

Glasnogovornica PU-a Nataša Rogić kazala je kako je očevidom utvrđeno da je požar zahvatio podrum zgrade koji je djelomično izgorio, a u potpunosti je začađen.

Pročitajte i ovo Poplave u Rusiji i Kazahstanu Stotine domova poplavljeno Oglasile se sirene: Rekordne poplave u Rusiji i Kazahstanu, evakuirano više od 100.000 ljudi Ilustracija Tisuće evakuiranih Pukla brana na rijeci Ural, potopljeno 4000 kuća, u tijeku evakuacija

'Utvrđeno je kako je požar nastao zbog neispravnih improviziranih električnih vodova u jednoj od podrumskih prostorija', istaknula je Rogić i dodala da policija utvrđuje tko rabi podrumske prostorije.

Prema riječima zamjenika zapovjednika pulske Javne vatrogasne postrojbe Guerina Radešića požar, koji je zahvatio 50 četvornih metara podrumskih prostorija, ugašen je u 8,15 sati, a vatrogasci još saniraju mjesto požara. U gašenju požara sudjelovalo je osam vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila.

Inače, u prizemlju zgrade u kojoj je izbio požar nalaze se i stranačke prostorije Istarskoga socijaldemokratskog foruma.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene