Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mu prvi put

Pula: Pokušao prošvercati 36 kg prstaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog pokušaja ilegalnog prenošenja preko državne granice više od 36 kilograma prstaca, istarska policija jutros je istražnome sucu Županijskoga suda u Puli privela 48-godišnjeg muškarca iz Umaga, izvijestila je istarska policija.

Kako je priopćila policija, Umažanin je jučer oko devet sati na granični prijelaz Plovaniju stigao mercedesom, a kako se posumnjalo da prevozi prstace, od istražnog suca policija je zatražila i dobila nalog za pregled vozila.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Davor Božinović Manji broj ilegalnih prijelaza Božinović najavio kupnju skupocjenih helikoptera: "Smanjit ćemo pritisak na Hrvatsku granicu i EU"

Granični policajci su u posebno prerađenom spremniku iza stražnjeg sjedala pronašli dvije velike vreće u kojima su bile 34 manje mrežaste vreće s 36,45 kilograma prstaca.

Kako se doznaje, Umažanin je otprije poznat policiji jer je već prijavljivan zbog istoga kaznenog djela. Osim kaznene prijave za izbjegavanje carinskog nadzora, policija će protiv 48-godišnjaka podnijeti više optužnih prijedloga na temelju zakona o morskom ribarstvu te o veterinarstvu i zaštiti prirode.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene