Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena trojica mladića

Pula: Planirali baciti molotovljev koktel na noćni klub

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva 20-godišnjaka i jedan mladić od 19 godina u subotu ujutro privedeni su u pulski Istražni centar zbog sumnje da su počinili kazneno djelo 'dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom', izvijestila je istarska policija.

Prema njihovim riječima motiv nije utvrđen. Više informacija trebalo bi biti poznato nakon što mladiće ispita istražni sudac koji odlučuje i o njihovom zadržavanju u pritvoru, piše iPress.

Pročitajte i ovo Pas (Foto: Getty Images) budite na oprezu Psi napali dvaput u okolici Pule, jedan ugrizao ženu na ulici Uljanik - 3 OŽIVLJAVANJE BRODOGRADNJE Nakon propasti Uljanika, danas rade punom parom, traže čak 200 ljudi: "Ljudi vratite se doma, doma je najljepše"

Riječ je mladićima koji su uhićeni u petak zbog sumnje da su planirali baciti više molotovljevih koktela na terasu kluba Uljanik, a prema dosadašnjim informacijama jedna zapaljiva smjesa doletjela je u petak oko 3.30 sati na krov kluba. Prema neslužbenim informacijama, mladići su uhićeni na području Monte Zara.

Policiju su pozvali zaštitari Uljanika oko 3.30 sati kada su nepoznate muške osobe bacile bocu sa zapaljivom tekućinom na krov kluba, potvrdili su u policiji. Rekli su da je pričinjena tek manja materijalna šteta. U Uljaniku je trajao uobičajeni student party kada je klub pun mladih Puljana.

O kojim osobama i koliko njih je riječ te o motivima u policiji za sada šute. Tek su za iPress potvrdili da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad više osoba te da će više informacija biti poznato po završetku istrage.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene