Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrali ga do kože

Pula: Oteli mladića, natjerali ga da se skine i ostavili u šumi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela iznude, protupravnog oduzimanja slobode, razbojništva i prijetnje 23-godišnjak i 27-godišnjak privedeni su u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Mladića (23) iz okolice Loborike sumnjiči se da je zajedno s dvojicom Puljana u dobi od 27 i 28 godina 7. srpnja oko 13 sati u Krležinoj ulici u Puli oteo 23-godišnjeg Puljanina i automobilom ga odvezao u šumu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Ilustracija Na Medveščaku Provalio u stan pa opljačkao 83-godišnjaka: Šteta više desetaka tisuća eura

Oprez: Lažni policajci pljačkaju!

Ondje su mladiću prijetili, tražeći da im isplati novčani iznos od nekoliko tisuća eura. Natjerali su ga da skine odjeću, koju su ukrali zajedno s mobitelom.

Zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela iznude, protupravnog oduzimanja slobode, razbojništva i prijetnje 23-godišnjak i 27-godišnjak privedeni su u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok je protiv 28-godišnjaka podnijeta kaznena prijava u redovnom postupku. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene