Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otprije poznati zbog sukoba

Mali Lošinj: Brat upucao brata pred očima turista, preminuo tijekom pružanja pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krvavo ubojstvo u Malom Lošinju. Pred očima turista svađa i fizički obračun između dvojice braće, vlasnika dvaju susjednih restorana, završio je hicima iz pištolja i ubojstvom.

Razbacane i polomljene stvari danas otkrivaju razmjere brutalnog okršaja dvojice braće koji je završio likvidacijom. Cijeloj drami svjedočio je i sin ubijenog.

"Hici su letjeli na sve strane. Dok je moj tata krvav ležao na podu brat ga je grlio, a s druge strane je Franjo Curi pucao u mene dva puta", ispričao je sin ubijenog Fabijan Curi.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Ilustracija ne zna se razlog Strava usred dana: Hodao cestom s puškom u jednoj i sestrinom glavom u drugoj ruci

Povijest sukoba ovih obitelji otprije je poznat policiji, ali i mještanima Lošinja koji se pitaju je li se ova tragedija mogla izbjeći. Sin ubijenog tvrdi kako je sve moglo završiti kao trostruko ubojstvo.

"Imali su dva pištolja i iz oba pištolja su pucali - njegov tata i oba sina i repetirali i više puta su pucali čak i u mog brata", priča Fabijan.

Ležerna večera za brojne turiste tako je završila stresno. Policija i dalje čuva obitelj i objekt ubijenog koji je tik do restorana ubojice. Ako se bratu ubojici dokaže krivnja prijeti mu i do 40 godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene