Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokiran dio Velebitske ulice

Pucnjava nasred ceste: Ranjen poznati splitski redar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto prije 13 sati došlo je do pucnjave u Velebitskoj ulici. U pucnjavi je jedna osoba ozlijeđena, a istočni dio grada bio je u policijskoj blokadi.

Dojavu o pucnjavi u Velebitskoj ulici splitska policija je zaprimila u 12:50 sati.  'U13 sati od strane Hitne medicinske pomoći izvješteni smo da je jedna osoba zatražila pomoć zbog prostrijelne rane. Utvrdili smo da se radi o 43-godišnjem muškarcu. Po zaprimljenim dojavama policijski službenici izašli su na mjesto događaja te se u ovom trenutku obavlja očevid', izjavila je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Policija je odmah nakon dojave blokirala šire područje oko Velebitske ulice, što je bilo prouzročilo poteškoće u gradskom prometu. Prema posljednjim informacijama promet je normaliziran, a zatvoren je jedino dio Velebitske ulice zbog kriminalističke istrage koja je još uvijek u tijeku.

Ispalio tri metka u poznatog splitskog redara?

Okolnosti koje su dovele do sukoba i tko je sve u njemu sudjelovao, još se utvrđuju, a kako javlja Slobodna Dalmacija, ranjeni 43-godišnjak je poznati splitski redar.

Dodaju kako je počinitelj prema njemu ispalio tri metka i to trčeći za njim preko prometne ulice ured dana i za vrijeme najveće gužve. Sukob je navodno započeo u obližnjem kafiću.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene