Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Ranjeno još dvoje, policija uhitila napadača

Policija utvrđuje motiv iza pucnjave u senjskom disco klubu, u kojem je ubijen muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Senju je u pucnjavi, koja se dogodila u noći s petka na subotu, poginula jedna, a ranjene su dvije osobe. Policija utvrđuje motiv i okolnosti događaja, a napadač je uhićen.

Jedna osoba je smrtno stradala u pucnjavi koja se u noći s petka na subotu dogodila u disco klubu u Senju. Također, dvije osobe su u pucnjavi ranjene.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

U policiji se doznaje kako je u jutarnjim satima u 5:47 u jednom disco klubu došlo do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je ubijen muškarac (38), a dvojica su ranjena i to u dobi od 26 i 27 godina. Oni su prevezeni u KBC Rijeka i izvan su životne opasnosti. Počinitelj je uhićen, a riječ je o 55-ogodišnjaku iz Senja.

Smrtno je stradao zaštitar iz disco kluba.

"Došlo je do prepirke izgleda u diskoteci i taj redar Tomislav koji je ubijen je navodno pokušao ispeljat van i on se nije dao došlo do sukoba i ovaj otišao, vratio se s pištoljima i pucao u Tomislava i ubio ga", pričaju očevici.

Ubojica je otprije poznat policiji zbog pokušaja ubojstva, ali je oslobođen optužbi. Policija u Senju na terenu je provela čitav dan.

Neslužbeno se doznaje da je kod 55-godišnjeg napadača nađen pištolj, no tek treba utvrditi je li to oružje iz kojeg je pucano. Utvrđuje se i motiv, te radi li se o sukobu među gostima kluba ili je napadač došao u disko s namjerom da likvidira točno određenu osobu ili više njih. I napadač i žrtve su Senjani.

Dva ranjena mladića hitno su prevezena u riječki KBC.

"Jedan je zadobio prostrijelnu ranu lijeve strane prsnog koša, on je operiran i oporavlja se. Drugi je zadobio prostrijelnu ranu vrata i lijeve natkoljenice", rekao je Kazimir Juričić, pročelnik za intenzivno liječenje KBC Rijeka.

Svi detalji koji su doveli do krvavog događaja znat će se nakon očevida.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene