Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za počiniteljem

Pucnjava u Puli: Ozlijeđen 23-godišnji mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem koji je u srijedu navečer pucnjima iz vatrenog oružja u Puli ranio 23-godišnjeg mladića, izvijestila je u četvrtak Policijska uprava istarska.

Do pucnjave je došlo oko 23 sata na raskrižju Palisine i Mardeganijeve ulice u Puli, kada je nakon kraćeg verbalnog sukoba i svađe došlo do pucnjave u kojoj je teže ozlijeđen 23-godišnjak iz Pule.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Ozlijeđeni mladić prevezen je u pulsku Opću bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobio teške ozljede nogu, a nakon pružene liječničke pomoći samovoljno je napustio prostorije Hitnog prijma, navode iz policije.

Policijski su službenici na mjestu događaja obavili očevid i tragaju za napadačem, izvijestila je glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić Jukopila. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene