Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačkaši zapalili Passat

Heroj zaštitar će biti nagrađen sa 10 mjesečnih plaća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alen Bogadi (33) je spriječio pljačku banke u Osijeku uzvrativši paljbu pljačkašima.

Da je došlo do pucnjave ispred poslovnice Hypo banke, potvrdila nam je glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Policija je dojavu o pljački dobila u 9.10 sati. U trenutku pljačke u poslovnici banke su se nalazile dvije djelatnice, zaštitar i tri stranke. Pljačkaš je pri upadu u banku bio maskiran te je nakon povika 'ovo je pljačka' odmah zapucao prema zaštitaru, promašivši ga nasreću. Zaštitar je nakon toga uzvratio paljbu natjeravši tako pljačkaša u bijeg.

Policija je utvrdila da su bila zapravo dvojica pljačkaša koja su pobjegla Passatom ukradenim noćas u Višnjici. Razbojnici su Passat naposlijetku zapalili kod stadiona Gradski vrt. Policija intenzivno traga za njima.

Saznajemo da se zaštitar zove Alen Bogadi (33) koji se ovim poslom bavi više godina. Zbog njegvog hrabrog čina tvrtka Sokol Marić će ga nagraditi sa njegovih 10 mjesečnih plaća, odnosno 35.000 kuna. Svog zaštitara je u priopćenju  tvrtka Sokol Marić pohvalila istaknuvši njegovu hrabru i profesionalnu intervenciju.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene