Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava ispred hotela u Vrsaru

Nastavlja se potraga za Brnosem: "Duge cijevi pretražuju svako vozilo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija sumnja da je Danijel Brnos pucao u djevojku i mladića Ispred hotela Pineta u Vrsaru, potraga još uvijek traje.

Policija i dalje traga za Danijelom Brnosem (1987.) za kojega se sumnja da je pucao u 19-godišnju djevojku i 23-godišnjeg mladića, koji su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u Opću bolnicu Pula, priopćeno je iz MUP-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Pucnjava u Bijeljini Nema informacija o ozlijeđenima VIDEO Pucnjava u susjedstvu: U dvorište političara bačena eksplozivna naprava

Policijski službenici s dugim cijevima su gotovo na svim važnijim križanjima i izlazima na autocestu i pregledavaju svako osobno vozilo.

Danijel Brnos je u vrijeme izvršenja kaznenog djela bio odjeven u sivu majicu s kapuljačom, a sumnja se da se sa šireg mjesta događaja udaljio u tamnom sportskom vozilu, najvjerojatnije marke BMW.

Po riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Vitasović, stanje ranjenih je stabilno, a neslužbeno se doznaje kako su oboje propucani u glavu, vrat i prsni koš.

Očevici i oni koji poznaju ozlijeđene kažu kako bi motiv mogla biti ljubomora. Na samom mjestu događaja zatekli su se i neki od mještana koji i dalje ne vjeruju što se u njihovu mjestu dogodilo.

"Ja sam baš bio tamo, malo je bilo grdo vidjeti kako je plakala. Ja sam bio poslije 3 minute tamo. Ona se jako bojala. Samo je rekla da ga znaju, a ime to nisam čuo, al da ga znaju, mislim znaju se", izjavio je jedan od svjedoka ovog krvavog događaja.

"Pozivamo građane koji imaju korisna saznanja o počinitelju da informacije dojave na broj 192", priopćeno je iz MUP-a. (Hina)

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene