Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko ponoći

Pucali na kuću Zvonka Zubaka: 'Nisu mi prijetili'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počinitelj zapucao je sinoć, kako neslužbeno doznajemo, na kuću Zvonka Zubaka.

U Sesvetama u Kozarićevoj ulici, 25 minuta poslije ponoći nepoznati počinitelj iz vatrenog oružja neutvrđenog kalibra zapucao je na kuću 58-godišnjaka, izvijestila je PU zagrebačka. Neslužbeno se doznaje da se radi o kući Zvonka Zubaka, predsjednika nogometnog kluba Croatia Sesvete.

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Pucnjava u Bijeljini Nema informacija o ozlijeđenima VIDEO Pucnjava u susjedstvu: U dvorište političara bačena eksplozivna naprava

Na kuću, u kojoj se nalazio Zubak, njegova supruga i djeca, ispaljeno je nekoliko hitaca, nakon čega je počinitelj pobjegao. Nitko nije ozlijeđen. Na teren su izašli i kriminalistički vještaci. Zvonko Zubak rekao je našoj ekipi kako se radi o četiri metka koja su došla iz pravca udaljenih kuća. U dijelu kuće koji je pogođen, kaže, stanuje njegov sin i u tim je trenucima samo on bio tamo. Zubak tvrdi da ne zna je li njegova kuća pogođena slučajno, no tvrdi kako posljednjih godina nije primao nikakve prijetnje ni pozive. 'Ucijenjen sam bio nekoliko puta, a prije sam primao prijetnje, no zadnjih 8-9 godina toga nije bilo', rekao je Zubak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene