Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj Varaždina

Policija o detaljima tragedije: Djeca se igrala bez nadzora, upala u nezaštićenu jamu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jami u kojoj su smrtno stradala djeca u dobi od 2 i 3 godine bila je veća količina vode.

Varaždinska je policija potvrdila da se u ponedjeljak navečer dvoje djece od 2 i 3 godine utopilo u naselju Donje Vratno u općini Petrijanec pokraj Varaždina i u izvanrednom priopćenju naveli da su se djeca bez nadzora igrala iza obiteljske kuće i upala u nezaštićenu jamu ispunjenu vodom.

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara Akcija 30 dana mekanog kutka - 4 "30 dana mekanog kutka" Mentalno zdravlje djece: "Možemo govoriti o svojim emocijama o kojima inače ne možemo pričati tijekom nastave"

Očevidom je utvrđeno da su se djeca igrala bez nadzora nedaleko iza obiteljske kuće i upala u nezaštićenu jamu u kojoj se nalazila veća količina vode, te su smrtno stradali. Po nalogu zamjenice Županijske državne odvjetnice tijela su prevezena u Opću bolnicu Varaždin, gdje će se obaviti medicinska obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja, stoji u priopćenju varaždinske Policijske uprave.

I dalje se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele tragedije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene