Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na splitskom području

Psi zaklali kozu, grizli ljude i druge pse...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak pet incidenata s psima dogodilo se jučer na području Splitsko-dalmatinske županije.

Prvo je oko 5.15 sati ujutro u mjestu Marina mješanac u vlasništvu 63-godišnjaka ugrizao za desnu potkoljenicu tri godine mlađeg muškarca, inače lovočuvara, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Vox populi Pitali smo vas VIDEO Bojite li se pasa koji šeću bez nadzora? "Oni mali nadrkanci počnu lajati, napadati ljude..."

Nešto kasnije, oko 10.45 sati, u mjesnom parku u Jelsi, pas pasmine gordon seter u vlasništvu 39-godišnjeg Splićanina napao je psa jokšier terier kojeg je njegova vlasnica vodila na povodcu. Gordon seter izgrizao je terijera do te mjere da je uginuo.

U poslijepodnevnim satima, oko 15.30 sati, u mjestu Gradac dva lovačka psa koja su bila bez nadzora zaklala su kozu koja se nalazila na ispaši.

Oko 18 sati je, pak, u mjestu Ričice hrvatski ovčar u vlasništvu 53-godišnjaka ugrizao za lijevu podlakticu 16-godišnjaka koji ga je htio pomilovati po glavi. Pas je napao i 46-godišnju Njemicu u mjestu Vrbovska. Životinja je, naime, bila bez nadzora i ugrizla je turistkinju za bedro te je ona zadobila teške tjelesne ozlijede. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene