Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prvoosumnjičeni 'Kum' iz zatvora vodio 'posao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićeni u velikoj akciji "Kum" od prije su poznati po zlouporabi droga, rekao je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare u Čakovcu Darko Dragičević, načelnik Odjela kriminalističke policije međimurske Policijske uprave, potvrdivši novinarsku informaciju da je u trenutku uhićenja prvoosumnjičenik izdržavao zatvorsku kaznu.

Kako se neslužbeno doznaje, narkolancem je upravljao 29-godišnjak iz Nedelišća iz poluotvorena dijela Kaznionice u Lepoglavi, gdje izdržava višegodišnju zatvorsku kaznu zbog kažnjivih djela zlouporabe droga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko nije korumpiran? VIDEO: Zbog optužbi za pomoć dilerima potukli se policajci Slika nije dostupna Sastanak s vladinim uredom Najavljen rat protiv narkodilera

>> U akciji 'Kum' uhićeno 18 dilera

Darko Jurčec iz varaždinske Kriminalističke policije istaknuo je da je na varaždinskom području u jednom stanu pronađen laboratorij za proizvodnju tzv. sintetičke marihuane.

- Tako proizvedena droga na tržištu je skuplja, a proizvodnja je
dvostruko kraća od uzgoja klasične marihuane, rekao je Jurčec.

Kako je rečeno, u pretragama i uhićenjima sudjelovalo je više od 150 policijskih službenika iz više policijskih uprava, a bio je uključen i USKOK.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene