Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život bez srama

Provalnici se svog plijena pokušali domoći u policijskoj postaji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački policajci uhvatili su dvojicu lopova koji su namjeravali iz zapečaćenog automobila parkiranog u dvorištu četvrte policijske postaje ukrasti plijen iz svoje ranije krađe.

Dvojac u dobi od 28 i 40 godina je po rezultatima policijske istrage u srijedu u noći preskočio ogradu policijskog dvorišta i prišao automobilu VW Touran zagrebačkih oznaka iz kojeg su ukrali preko sto šteka cigareta, provalnički alat i nekoliko desetaka tisuća kuna u raznim apoenima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe

Policija sumnja da te stvari potječu iz ranije krađe koju je osumnjičeni dvojac izveo u ponedjeljak na štetu zagrebačkog poduzeća u Svetošimunskoj ulici.

Automobil, koji policija dovodi u vezu s prvom krađom, lopovi su otvorili daljinskim upravljačem nakon čega su s vozila skinuli službeni pečat i ponovno ukrali već jednom ukradene stvari nakon čega su se dali u bjeg. No, nedaleko od policijske postaje uspjeli su ih zaustaviti policajci.

Tako su za razliku od prve krađe u kojoj su ostali bez plijena i vozila u drugoj krađi izgubili i slobodu. Osim za dva slučaja krađe policija ih tereti i za kazneno djelo skidanja službenog pečata i znaka. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene