Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Zbog napada na novinara

Protiv požeškog gradonačelnika policija podnijela prekršajnu i kaznenu prijavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv gradonačelnika Požege Vedrana Neferovića policija je podnijela optužni prijedlog za prekršaj remećenja javnog reda i mira te kaznenu prijavu zbog prijetnji novinaru portala 034portal.hr.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policija je zaključila da je požeški gradonačelnik Vedran Neferović počinio prekršaj remećenja javnog reda i mira te kazneno dijelo prijetnje dok je napao novinara Mladena Mirkovića.

Pročitajte i ovo Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…" Andrej Plenković Izmjene Kaznenog zakona Prijavit će Plenkovića europskim institucijama: "Da ih upozorimo kakvog čovjeka imamo za premijera"

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u petak,12. svibnja 2017. godine, oko 11 sati, u Požegi na Trgu Svetog Trojstva u prostorijama Grada Požege 44-godišnjak verbalno i tjelesno napao 25-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog za počinjeni prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te mu je policija sukladno čl. 130. Prekršajnog zakona izrekla mjeru opreza zabrane približavanja 25-godišnjaku u trajanju od 8 dana.

Također ga se sumnjiči i za kazneno djelo prijetnje za što se podnosi kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu", stoji u priopćenju PU požeško-slavonske.

Ranije tijekom popodneva, premijer Andrej Plenković oštro je osudio Neferovićev čin i zatražio od njega da se ispriča novinaru. Ujedno ga je i izbacio iz kampanje u nadolazećim lokalnim izborima.

Neferović je poručio da on ne žali ni za čim.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene