Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČUDO U VIROVITICI

PROŠAO KROZ CRVENO, VOZIO BEZ VOZAČKE Policajci nisu mogli vjerovati koliko je "napuhao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Virovitici zaustavila pijanog vozača kojem je izmjereno čak 4,57 promila alkohola u krvi, kojem je vozačka dozvola istekla još u travnju 2015. godine. Zaustavljen je nakon što je prošao kroz crveno svjetlo.

Čak 4,57 promila alkohola u krvi izmjereno je u noći s utorka na srijedu 32-godišnjem vozaču automobila, kojega je policija zaustavila i alkotestirala nakon što je u Virovitici prošao kroz crveno svjetlo na semaforu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sulud plan Pijani slijepi putnik vozio se 400 kilometara u podvozju kamiona zbog suludog razloga: Nije mu bilo ni na kraj pameti da će ideja jako loše završiti Ilustracija priveden 34-godišnjak Sjeo je na motor, ali stigla ga je paprena kazna: Mora platiti čak 9000 eura!

Virovitičko-podravska policija izvijestila je kako je vozača zaustavila oko 2:15 sati u virovitičkom gradskom naselju Čemernica, a osim što je vozio pijan, automobilom virovitičkih registracija upravljao je iako mu je u travnju prošle godine istekla valjanost vozačke dozvole.

Nakon liječničkog pregleda zadržan je u policijskoj postaji, a protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Inače, prema medicinskom tumačenju, koncentracija od četiri promila alkohola u krvi i više može uzrokovati smrt zbog prestanka disanja, vrlo niskoga krvnog tlaka ili gušenja tijekom povraćanja.

Činjenicu da su smrtni slučajevi u takvim okolnostima rijetki i da se neki čak usude sjesti za volan, liječnici objašnjavaju time da su svi takvi neslavni rekorderi uglavnom utrenirani u ispijanju alkohola, odnosno da ga konzumiraju dulje vrijeme i time podižu prag osjetljivosti organizma na trovanje alkoholom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene