Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propucan automobil

Novi napad na svjedoka u slučaju Fimi media

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peri Lozici, zagrebačkom odvjetniku i jednom od svjedoka u slučaju Fimi media, u noći na petak izrešetan je automobil.

Na smart parkiran na nogostupu pred kućom Pere Lozice u Ulici Jagodnjak najvjerojatnije je pucano iz pištolja s prigušivačem, piše Večernji list. Ispaljeno je više hitaca, a na vozilu je oštećena karoserija te su mu propucane gume. U pucnjavi nitko nije ozlijeđen, a da nešto nije u redu s njegovim vozilom Lozica je primijetio u petak oko 11 sati. Tada je pozvao policiju, koja je uskoro blokirala cijelo područje tražeći korisne tragove.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade (HDZ) tko to prijeti premijeru? Detalji prijetećeg pisma upućenog Plenkoviću: Potpisano je s "Hrvatski branitelji, ZDS", sve je komentirao Božinović Novac Bivši poslovni partneri Oteli ga, zatočili i prijetili: Zadranin im u strahu za život prepisao nekretninu

Lozica, koji nije bio dostupan za komentar jer je, kako su rekli u njegovu odvjetničkom uredu, otišao na put u inozemstvo te ga neće biti desetak dana, kako neslužbeno doznaje Večernji, dan prije događaja policiji je prijavio prijetnje. Tko i zbog čega mu prijeti, u policiji u interesu istrage nisu željeli reći.

>> Na kuću svjedoka u suđenju Sanaderu bačena bomba!

Lozica je drugi svjedok u nekom od velikih korupcijskih postupaka koji je u manje od tjedan dana primio vatreno upozorenje. Prošli vikend bačena je bomba u dvorište kuće Drage Vidakovića, čovjeka koji je svjedočio na suđenju u slučaju Hypo, opisavši da je vidio Ivu Sanadera kako prima žutu kuvertu od Wolfganga Kulterera na parkiralištu Hypo banke u Klagenfurtu.

Bomba bačena u Vidakovićevo dvorište, srećom, nije eksplodirala. Lozica je pak saslušavan kao svjedok u istrazi u vezi s Fimi medijom, a na jesen bi trebao biti saslušan i na glavnoj raspravi.

Ima li njegovo svjedočenje veze s propucavanjem njegova vozila ili motiv treba tražiti u Lozičinim poslovnim vezama ili pak privatnim odnosima, trebalo bi se ustanoviti istragom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene