Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastavljala fiktivne ugovore

Pronevjerila 200.000 kuna i krivotvorila isprave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenici osječko-baranjske Policjske uprave podnijet će kaznenu prijavu protiv 44-godišnjakinje s valpovačkog područja zbog osnovane sumnje da je krivotvorila službene isprave te protupravno prisvojila više od 200.000 kuna, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Kriminalističkom istragom utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičena 44-godišnjakinja, kao odgovorna osoba trgovačkog društva iz baranjskoga mjesta Darde, od lipnja 2008. do kolovoza 2009. godine sastavljala fiktivne ugovore o pozajmicama, pri čemu je krivotvorila potpise korisnika pozajmica.

Krivotvorila je i podatke u knjigovodstvenim karticama korisnika zajma, a na temelju fiktivnih ugovora podizala je novac sa žiroračuna trgovačkog društva te tako protupravno prisvojila više od 200.000 kuna. Protiv 44-godišnjakinje policija će podnijeti odgovarajuće prijave za kaznena djela pronevjere i krivotvorenja službene isprave. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija shema "10 posto" Zaradili više od 20 milijuna dolara na lutriji, ali završili iza rešetaka: Otac i dvojica sinova smislili pakleni plan Ilustracija Od iduće akadamske godine Velika promjena za studente: Uvodi se novi dokument, pogledajte čemu bi sve trebao služiti

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene