Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska pretraga

Pronašli mu drogu u kući, uhićen 23-godišnji Bračanin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog veće količine opojnih droga, uglavnom marihuane, koje je držao u obiteljskoj kući, bračka je policija uhitila 23-godišnjeg mladića s tog otoka, doznaje se danas u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Policija je kazala da su njihove kolege s Brača, te Odjela kriminaliteta droga iz Splita u utorak pri pretrazi obiteljske kuću 23-godišnjaka pronašli 17,76 grama marihuane, 52 sjemenke indijske konoplje, devet stabljika marihuane, oko 500 grama stabljike i lišća marihuane, te vagu za precizno mjerenje.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

>> Posjedujete li drogu za vlastite potrebe nećete u zatvor!

Mladić je uhićen i nalazi se u policijskoj postaji na kriminalističkom istraživanju, a nakon toga će, kako je najavljeno iz policije, protiv njega biti podnesena kaznena prijava zbog zlouporabe opojne droge. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene