Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao prije dva i pol mjeseca

Pronađeno tijelo nestalog ribara iz Sukošana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo pronađeno preksinoć u moru kod mjesta Banj na otoku Pašmanu, identificirano je kao 28-godišnji ribar Božo Pavić iz Sukošana koji je nestao prije dva i pol mjeseca, potvrdio je danas glasnogovornik Policijske uprave zadarske Elis Žodan.

Obdukcijom u zadarskoj Općoj bolnici utvrđeno je da je smrt nastala utapanjem, nisu pronađeni tragovi nasilja niti nasilne smrti. Nesretnog 28-godišnjeg ribara kojim je nestao na moru 9. travnja, identificirala je obitelj i tijelo je nedvojbeno prepoznato kao 28-godišnji Božo Pavić, stoji u priopćenju PU zadarske. Inače, tijelo su u visokom stupnju raspadanja u subotu oko 20 sati, pronašli njemački turisti ploveći svojom brodicom u blizini mjesta Banj na otoku Pašmanu.

Dvadesetosmogodišnji ribar iz Sukošana nestao je 9. travnja u večernjim satima kada je iz Sukošana isplovio svojom brodicom na ribarenje. Posljednji je put viđen iste večeri oko 2 sata u blizini svjetionika na sukošanskoj punti. Slijedećeg jutra oko 7 sati njegov otac prijavio je nestanak svoga sina, a nedugo nakon toga jedna ribarica pronašla je napuštenu brodicu, petmetarska pasara, kod mjesta Ždrelac na otoku Pašmanu nakon čega je pokrenuta opsežna potraga na moru.

U potrazi su sudjelovala policijska plovila i ronioci PU zadarske, djelatnici temeljne policije pretraživali su kopneni dio priobalja od Sukošana prema Svetom Petru, a u potragu za nestalim ribarom bila je uključena i Lučka kapetanija, zadarski HGSS, policijski helikopteri te sami mještani Sukošana. Međutim, višetjedna potraga nije davala rezultate. (Hina)

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene