Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađena mrtva žena s reznim ranama na vratu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pulskom naselju Veli vrh sinoć je oko 19 sati u obiteljskoj kući pronađena mrtva 68-godišnja D. B. iz Pule, kojoj su otkrivene rezne rane na prednjoj strani vrata, izvijestila je istarska policija.

Po riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Rogić tijelo je pronađeno u spavaćoj sobi obiteljske kuće u Jeromelinoj ulici 37, gdje je preminula živjela sa suprugom i kćeri, koja je o tom događaju sinoć obavijestila Centar 112.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utvrđuju se okolnosti Split: Na hitnu zaprimljen dječak s ranom na vratu, policija istražuje slučaj Slika nije dostupna Obavljen očevid Split: U luci u moru pronađeno tijelo nepoznate ženske osobe

Prema policijskim podacima, još uvijek nerazjašnjenim okolnostima koje su dovele do smrti žene prethodio je i manji požar koji je u kući planuo oko 17,30 sati.

Istraga je u tijeku, a utvrđuju se okolnosti koje su dovele do smrti nesretne žene. Glasnogovornica policije nije htjela odgovoriti na novinarsko pitanje sumnja li policija na ubojstvo.

Očevid su, uz djelatnike policije, obavili istražni sudac Županijskog suda u Puli Svetislav Vujić sa suradnicima koji je odredio obdukciju tijela, a nalazi se očekuju tijekom dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene