Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Murtera

PRONAĐENO TIJELO KUPAČA Uputio se na rekreativnu plovidbu s koje se nije vratio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U moru kraj Murtera u subotu rano ujutro, nakon pomorske potrage, pronađeno je tijelo 37-godišnjeg kupača D.B. koji se sinoć nije vratio s rekreativne plovidbe tzv. morskim biciklom.

D.B. (1979.), hrvatski državljanin, u petak se oko 17,30 sati uputio iz uvale Koromašna na otoku Murteru na rekreativnu plovidbu tzv. morskim biciklom, a budući da se nije vratio do večeri, Pomorskoj policiji prijavljen je njegov nestanak.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Nakon kraće pomorske potrage, u koju je bilo uključeno više službenih plovila, u koordinaciji sa nadležnom Lučkom kapetanijom Šibenik i Pomorskom policijom, noćas u 2,10 sati službenici Pomorske policije dojavili su o pronalasku tijela preminulog D.B..

Očevid o uzrocima nesreće obavlja Pomorska policija u suradnji sa djelatnicima Lučke kapetanije Šibenik, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zaprimila je u 1,20 sati dojavu Pomorske policije Šibenik o nestanku kupača na otoku Murteru, pa je, u koordinaciji sa nadležnom Lučkom kapetanijom Šibenik i Pomorskom policijom, pokrenuta potraga. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene