442783
442783
442783
442783
442783

PRONAĐENO TIJELO KUPAČA Uputio se na rekreativnu plovidbu s koje se nije vratio

  • , 09.07.2016., 10:29
  • Autor:
  • komentara

U moru kraj Murtera u subotu rano ujutro, nakon pomorske potrage, pronađeno je tijelo 37-godišnjeg kupača D.B. koji se sinoć nije vratio s rekreativne plovidbe tzv. morskim biciklom.

 
 
 
 
Pomorska policija, arhiva (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Pomorska policija, arhiva (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

D.B. (1979.), hrvatski državljanin, u petak se oko 17,30 sati uputio iz uvale Koromašna na otoku Murteru na rekreativnu plovidbu tzv. morskim biciklom, a budući da se nije vratio do večeri, Pomorskoj policiji prijavljen je njegov nestanak.

Nakon kraće pomorske potrage, u koju je bilo uključeno više službenih plovila, u koordinaciji sa nadležnom Lučkom kapetanijom Šibenik i Pomorskom policijom, noćas u 2,10 sati službenici Pomorske policije dojavili su o pronalasku tijela preminulog D.B..

Očevid o uzrocima nesreće obavlja Pomorska policija u suradnji sa djelatnicima Lučke kapetanije Šibenik, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zaprimila je u 1,20 sati dojavu Pomorske policije Šibenik o nestanku kupača na otoku Murteru, pa je, u koordinaciji sa nadležnom Lučkom kapetanijom Šibenik i Pomorskom policijom, pokrenuta potraga. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se