Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod studentskog doma u Zagrebu

Automobil se zabio u ZET-ov autobus: ''Udario je u rub, odletio i blokirao cestu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Horvaćanskoj ulici u Zagrebu, u blizini studentskog doma, automobil se, u subotu u kasnim večernjim satima, zaletio u autobus.

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovali autobus ZET-a i osobni automobil dogodila se nešto prije 22 sata u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu, potvrdili su u zagrebačkoj policiji.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" ZET-ov autobus u plamenu Glavni kolodvor VIDEO Na kolodvoru planuo ZET-ov autobus, istraga u tijeku

Kako kažu lakše je ozlijeđen vozač automobila, a iz autobusa za sada nitko nije zatražio liječničku pomoć. Vozač (21) je bio u alkoholiziranom stanju i imao je 1,5 promila alkohola u krvi. 

Od siline udarca i velike štete na automobilu benzin se razlio po cesti, a na mjesto nesreće uz policiju i Hitnu pomoć izašli su i vatrogasci, jer se iz automobila nakon nesreće počelo dimiti.

''Ja sam bila u autobusu, udarac je bio jak, svi smo poletjeli naprijed. Izašli smo zatim van, a pošto je auto udario u rub, odletio je i blokirao cestu. Djevojke iza mene u busu su vrisnule, svi smo bili u šoku. Vozač busa je izišao van, rekao je da iziđemo svi bez panike, bio je smiren'', rekla je jedna od putnica iz autobusa za 24 sata.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene