Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzroci još nisu poznati

Tragedija u Slivnu: Automobil naletio na malene bicikliste, dječak poginuo, djevojčica ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak navečer oko 20 sati vozač u Slivnu autom je oborio dvoje djece na biciklima. U naletu automobila poginuo je 12-godišnjak, a osmogodišnja djevojčica prevezena je u bolnicu.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak navečer dogodila u Slivnu kod Imotskog, poginuo je 12-godišnji dječak koji je vozio bicikl, dok je osmogodišnja djevojčica ozlijeđena i prebačena u KBC Split, doznaje se u policiji.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Nesreća se dogodila u 20.20 sati kada je vozač svojim vozilom oborio djecu na biciklu. Dječak je poginuo na mjestu nesreće, a djevojčica je kolima Hitne medicinske pomoći prebačena u splitsku bolnicu i život joj nije u opasnosti.

Zamjenik Općinske državne odvjetnice zajedno je s policijom na mjestu događaja obavio očevid, a o okolnostima nesreće trebalo bi se u srijedu tijekom dana nešto više znati. (HINA)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene