Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Novskoj

Djevojčica koju je udario kamion prebačena na Rebro: "Na respiratoru je"

KBC Zagreb
KBC Zagreb Foto: Ranko Suvar/Cropix
Djevojčica koju je muškarac jučer udario teretnim vozilom prebačena je u KBC Zagreb. Zadobila je teške ozljede, nalazi se na respiratoru, ali je izvan životne opasnosti.

Djevojčica koju je muškarac (40) jučer teretnim vozilom udario u Novskoj operirana je u bolnici u Novoj Gradiški, nakon čega je prebačena u KBC Zagreb. Ima izrazito teške ozljede, ali je izvan životne opasnosti.

"Djevojčica je operirana kod nas u bolnici i prebačena na Rebro kao stabilna", za 24sata rekao je Davorin Slišurić, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Nova Gradiška.

Milivoj Novak, pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite KBC-a Zagreb, potvrdio je da je djevojčica prebačena na Rebro.

"Nalazi se na pedijatrijskoj intenzivnoj i na respiratoru je. Izvan je životne opasnosti", rekao je za 24sata.

Pročitajte i ovo Ilustracija najteža odluka za roditelja Teško ozlijeđenog mladića htjeli isključiti s aparata za održavanje na životu, a onda ih je sve šokirao

Pročitajte i ovo Traži se pas Boco - 2 ljubimac Boco "Imam nekakav osjećaj da je još uvijek živ": Ana-Marija nudi bogatu nagradu za informacije o ukradenom psu

Podsjetimo, u srijedu se oko 12 sati u Ulici kralja Tomislava u Novskoj dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno dijete, koje je 40-godišnji vozač udario teretnim vozilom karlovačkih registracija dok je vozio unatrag po biciklističkoj stazi.

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Uhićen je te će po dovršenom kriminalističkom istraživanju zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene