Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvoren promet

FOTO Teška prometna nesreća na autocesti: Automobil se zabio u betonsku ogradu, vozač poginuo

Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4
Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 3 Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 3 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 2 Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 1 Galerija 1/4 >>
Na autocesti kod Karlovca u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač.

Na autocesti A1 kod Karlovca došlo je do prometne nesreće. Automobil zabio u betonsku zaštitnu ogradu, a vozač je smrtno stradao

Pročitajte i ovo Ilustracija Institucije i dalje utvrđuju okolnosti Tko je odgovoran za smrt muškarca s Raba? Supruga preminulog za Dnevnik Nove TV: "Vjerovala sam da će pronaći najbrži način..."

Kako poručuju iz karlovačke policije hitna je izašla na teren te je u tijeku očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti.

Pročitajte i ovo Ante Bagarić, Marija Miholjek i Saša Kopljar GOST DNEVNIKA NOVE TV Što je okidač za ovakve sumanute činove? Psihijatar nakon ubojstva u Splitu: "Postajemo nezreliji kao društvo"

Nesreća se dogodila oko 20:05 sati na vijaduktu Drežnik između čvora Novigrad i čvora Karlovac u smjeru Zagreba te je promet bio privremeno prekinut.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene