Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na autocesti A1

"Bilo je strašno, auti su udarili u motocikle": U teškoj nesreći kod tunela Sveti Rok poginuo Nijemac, ozlijeđeno 10 osoba

Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Prometna nesreća (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL)
Na autocesti A1 kod tunela sveti Rok u poslijepodnevnim satima u petak došlo je do prometne nesreće. Sudarilo se šest vozila, pri čemu je poginuo motorist iz Njemačke. Deset je osoba ozlijeđeno.

U prometnoj nesreći na autocesti kod tunela Sveti Rok poginuo je motorist Nijemac. Deset je osoba ozlijeđeno - šest ih je prevezeno u bolnicu u Gospić, a četiri u Zadar.  

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač

U nesreći koja se dogodila u petak poslijepodne, na skliskoj cesti, sudjelovalo je šest vozila.

''Bilo je strašno. Prepali smo se. Padala je kiša, a počela je i tuča. Motociklisti su stali u zaustavnu traku. Prvi je auto udario u branik, i onda su naletjeli ostali automobili i udarili u motocikle'', rekao je jedan od svjedoka za 24 sata.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvora Maslenica i čvora Sveti Rok u smjeru Zagreba obustavljen je promet. Vozila se isključuju na čvoru Maslenica, obilaze državnom cestom (DC54) prema Gračacu i uključuju se na autocesti na čvoru Sv. Rok, objavio je HAK.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene