Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četveročlana skupina lopova

Probušili naftovod, krali gazolin i prevozili ga s cigaretom u ustima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhvaćena je četveročlana skupina lopova koja je probušila naftovod u Ivanić Gradu i ukrala oko tisuću litara gazolina, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Četvoricu muškaraca u dobi od 21, 28, 30 i 33 godine sumnjiči se da su od 23. do 29. studenoga u Ulici 65. bataljuna ZNG-a u Ivanić Gradu probušili naftovod te postavili priključak preko kojega su u plastične spremnike pretočili oko tisuću litara gazolina. Spremnike su nakon toga, kako kažu u policiji, prevozili u neprimjerenim vozilima, pri čemu su pušili cigarete i tako sebe i druge dovodili u opasnost.

Pročitajte i ovo Sanacija posljedica nevremena u školi - 3 Nije sigurna Neće svi učenici u ponedjeljak u svoje škole: Oko 400 djece iz Ivanić-Grada na nastavu će na čak četiri lokacije Rat u Ukrajini Oglasio se guverner Eksplozija na granici s Bjelorusijom: Dronovima oštetili zgradu ruskog naftovoda

>> Radnik montirao skelu na 2,5 metra visine, pao i poginuo

Svi osumnjičeni od prije su poznati po kaznenim djelima. Policija ih je privela pritvorskom nadzorniku uz kaznene prijave zbog krađe i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene