Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodali 1,2 kg marihuane i 130 g amfetamina

Privedena četvorica dilera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarsko-bilogorska policija danas je bjelovarskom sudu privela četiri mladića za koje sumnja da su prodali više od 1,2 kilograma marihuane i 130 grama amfetamina.

U premetačini njihovih stanova u Daruvaru, Čazmi i Zagrebu pronašli su nekoliko mobilnih telefona i SIM kartica, četiri puščana streljiva i manju količinu marihuane, navodi policija. Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su 26-godišnjak iz Zagreba i 28-godišnjak iz Daruvara dogovorili prodaju opojne droge, no razotkriveni su kad je prometna policija u blizini Bjelovara uhvatila 30-godišnjeg posrednika koji je iz Zagreba 28-godišnjaku u Daruvar vozio oko 200 grama marihune i 100 grama amfetamina.

Pročitajte i ovo Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli Slika nije dostupna Preprodavali amfetamine i marihuanu Trojac dilao drogu vrijednu 450.000 kuna

Taj je 28-godišnjak i u lipnju od jednog 24-godišnjaka  naručio 50-ak grama marihuane, no policija je pronašla drogu prije nego što je ona predana.

Policija 26-godišnjaka tereti da je početkom kolovoza 22-godišnjem Varaždincu prodao više od kilograma marihuane i 30-ak grama amfetamina. Droga je pronađena prije nekoliko dana kod 23-godišnjaka i 28-godišnjaka koji su zajedno s Varaždincem privedeni na Županijski sud u Varaždinu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene