Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava kraj Splita

Očuh godinama silovao pokćerku i tukao posinka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršena je policijska istraga protiv muškarca i žene koje se tereti da su zlostavljali dvoje djece. Naime, majka je sve znala i o svemu šutjela.

Policija je izvijestila kako je dovršila istragu protiv muškarca koji je zlostavljao posinka i pokćerku i njegove supruge koja je sve znala, a ništa nije poduzela kako bi zaštiitila svoju djecu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Tek je nedavno otkriveno kako su posljednjih pet godina zlostavljani 14-godišnja djevojčica i 15-godišnji dječak iz jednog mjesta pokraj Splita. Njihova majka, 41-godišnjakinja znala je kako njezin suprug (koji nije otac djece) seksualno, psihički i fizički zlostavlja djevojčicu te da tuče dječaka, ali to nije nikome prijavila.

Njezin suprug, 44-godišnji muškarac priveden je i odvjetništvo će odlučiti kada će ga ispitati i hoće li biti priveden, doznaje se u splitskoj policiji.

>> Slavonski Brod: Profesor priveden zbog spolnog zlostavljanja djece

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene