Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio joj smrću

Maloljetnik pretukao i opljačkao poznanicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela razbojništva 16-godišnji maloljetnik priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, izvijestila je Policijska uprava zadarska.

Utvrđeno je da je maloljetnik u srijedu tijekom noći u Karinu Donjem, oko 2,30 sati došao u obiteljsku kuću 70-godišnje poznanice te je fizički napao, udarajući je rukama po glavi i tijelu, tražeći od nje novac. Prijetio joj je smrću, a potom je iz spavaće sobe ukrao oko stotinjak kuna i pobjegao. Žena je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Karin - Najbolje čuvana tajna mediterana - 2 hit među strancima Ovo maleno mjesto mamac je za ljude iz cijeloga svijeta: Jednom kada dođu, nikada ne odlaze. Otkrili su nam zašto

Utvrđeno je da je i u noći 20. srpnja došao kod poznanice te joj uz prijetnju smrću ukrao tisuću kuna, što ona iz straha do sada nije prijavljivala. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene