Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ničen se još uvijek nalazi u KBC Split

Priveden davitelj konopcem policijskog načelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku danas je priveden korčulanski ugostitelj i bivši policajac Danko Bebić (60).

On je jučer ujutro u mjestu Lumbarda na otoku Korčuli napao načelnika Uprave policije pri Ravnateljstvu MUP-a Zorana Ničena i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Foto; Pelješac; Aleksandar Gospić, HTZ OGLAS Aktivni odmor na jugu Hrvatske? Mina kod Lumbarde na Korčuli Policija šuti VIDEO U moru našeg turističkog raja leži ogromna mina, načelnica šokirana: "Imamo bombu? Prvi put čujem za to"

>> Pokušao ubiti načelnika Uprave Ravnateljstva policije

Ovaj događaj zbio se u kafe baru Mot kada je Bebić iznenada prišao s leđa Zoranu Ničenu, omotao mu konop oko vrata te ga počeo daviti. Ničen je pao u nesvijest, a prva pomoć pružena mu je u Korčuli nakon čega je prevežen u KBC Split gdje se još uvijek nalazi.

Danko Bebić uhićen je i nakon provedene kriminalističke obrade utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. On će danas biti izveden pred istražnog suca Županijskog suda u Dubrovniku. (Hina).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene