Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve ispričala policiji

Prisilio je na seks: Zagrepčanka prijavila MUŽA za SILOVANJE!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Zagreba prijavila je svog 35-godišnjeg supruga zbog seksualnog napastvovanja.

Prema prijavi koju je podnijela 30-godišnja Zagrepčanka, 35-godišnji suprug ju je u noći na 23. prosinca prisilio na spolni odnos. Idući je dan 30-godišnjakinja otišla u policijsku postaju i ispričala što se dogodilo, piše Novi list.

Istražitelji su odmah priveli 35-godišnjeg supruga te je tijekom kriminalističkog istraživanja zaključeno kako ima dovoljno dokaza da ga se prijavi za 'spolni odnos bez pristanka' koji je počinjen prema bliskoj osobi.

Potpuni apsurd: Zbog pogreške vlasti jedna će žena možda morati na prisilan pobačaj


35-godišnjak je predan tužiteljstvu koje je od suda zatražilo da osumnjičenom odredi istražni zatvor kako ne bi utjecao na svjedoke, prije svega na suprugu. No, taj je zahtjev Županijski sud u Zagrebu odbio.

Prema pisanju tog lista, 35-godišnjak će odgovarati i za posjedovanje droge jer je tijekom pretresa njegovog doma policija pronašla manju količinu marihuane zbog čega je dobio i prekršajnu prijavu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba Snimka nadzorne kamere - 1 Policija ima puno posla Veliki broj provala u Zagrebu: ''Prije nisi mogao nekom odnijeti kvačicu sa štrika''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene