Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač bio alkoholiziran

Prilikom svađe u vinogradu ranio ga nožem u trbuh

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju oko 20,30 sati u predjelu vinograda zvanim 'Graci' iznad mjesta Čukovec došlo je do svađe između dvojice muškaraca starosti 44 i 69 godina, priopćila je PU varaždinska.

Tijekom svađe 69-godišnjak je iz svojeg osobnog vozila donio kuhinjski nož i njime 44-godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu trbuha, nakon čega se udaljio s mjesta i otišao kući. Ozlijeđeni muškarac je obavijestio policiju da je napadnut te je napadač pronađen kod kuće. Izvršenim alkotestiranjem kod napadača je utvrđena koncentracija od 0,97 promila alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Slika nije dostupna KOD VARAŽDINA Ubola ga nožem u trbuh pa pobjegla: Ranjeni mladić uspio se domoći bolnice, 28-godišnja napadačica uhićena

Na mjesto događaja izašla je ekipa Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Ludbreg koja je 44-godišnjaka prevezla u Opću bolnicu Koprivnica, gdje su mu ozljede dana 06. travnja 2009. godine okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.

Protiv 69-godišnjeg počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Teške tjelesne ozljede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene