Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prijevara u Splitu: Kupce stanova i banku prevario za 3,5 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičeni je krivotvorio i stranice kupoprodajnog ugovora, te ih takve dostavljao banci.

Splitska policija kazneno je prijavila 63-godišnjeg vlasnika jednog poduzeća za prodaju stanova zbog sumnje da je u zadnje četiri godine gospodarskim prijevarama i krivotvorenjem isprava više od 40 kupaca stanova oštetio za 3,5 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Uhvaćeni na djelu: Trojac varao na ruletu, ukupno 'zaradili' 84.000 kuna

U policiji jutros kažu kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom, koji je, kao vlasnik tvrtke, od 2008. do 2012. s ukupno 41 kupcem zaključio predugovore o kupovini stanova u stambenoj zgradi u splitskoj Vukasovoj ulici te parking mjesta.

Kupcima tom prilikom nije rekao da cijenu stana plaćaju banci već njemu, pa je banka nakon određenog vremena pokrenula ovrhu nad svim stanovima i parking mjestima.

Osim što je kupce prevario tako što je uplate dobivao na svoj račun, osumnjičeni je krivotvorio i stranice kupoprodajnog ugovora, te ih takve dostavljao banci. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene