Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u kafiću

Pretukao 19-godišnju konobaricu, pitao je: Gdje si bila '91?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć se u jednom kafiću u Dubrovniku događala prava drama.

Jedan 50-godišnjak vidno pijan, pretukao je 19-godišnju djevojku na radnom mjestu, piše Dubrovački dnevnik.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus

Muškarac je u kafiću stajao dulje vremena te je vrijeđao i uznemiravao grupu djevojaka koje su se u to vrijeme također nalazile u kafiću.

Problem je nastao kad ga je nesretna djevojka zamolila da napusti kafić, nakon čega ju je on počeo vrijeđati i vikati na nju.

'Govorio mi je da sam kurvetina, pitao gdje sam bila '91. te kako on ovdje živi već 20 godina i kako ga nitko neće tjerati iz kafića,' ispričala je djevojka.

Nakon toga, djevojka se vratila u kafić no muškarac je došao za njom te ju nastavio vrijeđati, nakon čega ju je snažno udario šakom u nos i nastavio ju udarati po licu. U jednom trenutku, uspjela ga je uhvatiti za nogu i oboriti na pod, nakon čega je pobjegla iz kafića.

Starica pretučena i teško ozlijeđena na parkiralištu u Makarskoj

'Ni sama ne znam kako sam uspjela doći do taksi stajališta. Tamo sam se dva puta onesvijestila, a kad sam donekle došla k sebi, na mjestu događaja je već bila policija,' kroz suze je ispričala pretučena djevojka.

Iz Policijske uprave dubrovačko– eretvanske potvrdili su kako se jučer u večernjim satima na Pločama dogodilo nasilje nad nesretnom 19-godišnjakinjom.

'Fizički napad dogodio se oko 20:20 sati, a počinitelj se nakon fizičkog napada udaljio s mjesta događaja te je pronađen na Bunićevoj poljani u 21 sat, u vidno alkoholiziranom stanju. Prilikom privođenja vrijeđao je policijske službenike,' tvrde iz policije.

Djevojka je prevezena u Opću bolnicu Dubrovnik gdje su joj ustanovljene lakše tjelesne ozljede.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene