Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Posušju

Preticao automobile, sudario se s kumom i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić Mario Begić (20) iz Posušja poginuo je jutros, oko 2 sata iza ponoći, kada se svojim automobilom Golf 2, u posuškom mjestu Broćanac, sudario sa BMW 525 kojim je vozio njegov prijatelj i kum Dalibor Begić.

Tragedija, koja je šokirala posušku regiju, se dogodila u blizini firme 'Modiana', kada je nastradali mladić preticao dva automobila i, prešavši u suprotnu stranu ceste, udario u kumovo vozilo koje mu je dolazilo u susret, piše sarajevo-x.com.

Pročitajte i ovo Žrtve u prometu - 2 Na dnu EU-a "Broj mladih, poginulih u prometu je veličine Bjelovara": Zastrašujuća statistika poginulih na prometnicama Savjeti i pravila kako se postaviti u slučaju prometne nesreće Pokrovitelj Osiguraj me Treba li micati auto s ceste u slučaju nesreće? Mnogi se dvoume oko ovog važnog pravila

Kako je priopćeno, u direktnom sudaru povrijeđene su još dvije osobe, odnosno suputnici i rođaci u 'Golfu' Ante i Ivan Begić.

Inače, povrijeđeni, Ante, koji je smješten je u mostarsku bolnicu, rođeni je brat Dalibora Begića, sa kojim se Golf sudario.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene