Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Policija traži pomoć građana

Prepoznajete li ovog razbojnika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traži pomoć građana pri hvatanju nepoznatog razbojnika koji je u ožujku ove godine opljačkao ljekarnu u zagrebačkoj Vidrićevoj ulici.

Muškarac za kojim policija traga star je između 40 i 45 godina, visine oko 170-175 cm, srednje tjelesne građe. Počinitelj ima tamne oči i kosu, te bradu i brkove, a na dan razbojstva nosio je jaknu tamnoplave boje s kapuljačom, a na glavi je imao plavu šiltericu.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Vrijeme u Hrvatskoj; ilustracija - 3 Udar ledene fronte VIDEO Temperaturni šok i snježne pahulje zatekle Hrvatsku: Vatrogasci imali pune ruke posla

Policija moli sve građane koji imaju korisne informacije o nepoznatom razbojniku da se jave na broj 192 ili na zagrebacka@policija.hr.

>> Imate li informacije o ovom pljačkašu?

Podsjetimo, prošli je tjedan policija također tražila pomoć pri pronalasku jednog drugog razbojnika koji je krađu počinio također u ožujku ove godine. Počinitelj još uvijek nije pronađen, te policija i dalje traži pomoć građana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene