Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U POTRAZI ZA INFORMACIJAMA

Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija moli građane za pomoć

Prepoznajete li muškarca na fotografiji?
Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Foto: PUZ
Policija moli građane za pomoć u potrazi za muškarcem za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o dvama kaznenim djelima. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Između 30. travnja i 1. svibnja 2022. od 12:30 do 5.30 u Zagrebu, u Ulici Aleksandra Alagovića, nepoznati počinitelj počinio je kaznena djela ''Krađa'' i ''Računalna prijevara''.


Iz osobnog automobila Honda Civic zagrebačkih registarskih oznaka nepoznati počinitelj otuđio je torbicu s dokumentima i bankovnim karticama. Nakon toga je otuđenim bankovnim karticama na benzinskim postajama na Langovu trgu i Miramarskoj cesti obavio više novčanih transakcija, objavila je zagrebačka policija.


Nepoznati muškarac star je oko 25 do 30 godina, visok oko 180 centimetara, odjeven u gornji dio crne trenirke s kapuljačom na glavi i crne hlače, a na nogama je imao sivo-crvene tenisice.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Pročitajte i ovo Darinko Dumbović akcija policije i USKOK-a Uhićeni otac i sin Dumbović stigli u Zagreb, istragom obuhvaćena i trojica direktora petrinjskih tvrtki
Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 3 pokušaj ubojstva Doznajemo detalje krvavog obračuna u Splitu: Dva muškarca izbodena, ali bio je samo jedan nož

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, zagrebačka policija poziva ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene