Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć u potrazi

Prepoznajete li muškarca s fotografija? Policija ga traži zbog pokušaja ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac star je oko 25 godina, visok oko 175 centimetara i srednje je tjelesne građe.

'Zbog sumnje da je 22. svibnja ove godine oko 5 sati, na Autobusnom kolodvoru, Avenija Marina Držića, počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva, tražimo muškaraca s fotografija', izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča"

Riječ je o muškarcu starom oko 25 godina, visine oko 175 centimetara. Srednje je tjelesne građe, tamne kose, ošišan na takozvanu irokezu, a imao je manju bradicu, u sredini koje je najvjerojatnije imao piercing.

Znate li tko je ovo?

Govorio je dalmatinskim narječjem, a u vrijeme počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u tamnu majicu sa kapuljačom, hlače tamne boje, tamne cipele s bijelim đonom, a sa sobom je imao plavi ruksak, izvijestila je policija.

Ukoliko imate korisne informacije u nepoznatom muškarcu o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili se javite na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene