Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Progutao previše lijekova?

Premlatio majku pa umro tijekom policijske intervencije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz za sada neutvrđenih razloga preminuo je 30-godišnji psihički bolesnik, koji je znakove života prestao davati u trenutku kada ga je svladala policija nakon što je pretukao i teško ozlijedio svoju 54-godišnju majku.

Zagrebačka policija izvijestila je kako je jučer nešto prije podne 57-godišnjak u naselju Susedgrad zatražio policijsku intervenciju navodeći da mu je sin duševni bolesnik i da se nalazi u stanju psihičke rastrojenosti zbog koje hitno treba liječničku pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu Slika nije dostupna Majka i sin pronađeni mrtvi u stanu

Na mjesto događaja, u ulici Milana Rešetara, došla su dvojica policajaca koji su tamo čuli zapomaganje ženske osobe, a kada su zatražili da ih pusti u kuću, 30-godišnjak im je rekao da nitko ne treba liječničku niti njihovu pomoć te im zalupio vrata.

Nakon što su policajci ponovno pozvonili, muškaraca je odmah po otvaranju vrata nasrnuo na njih, a u njegovu svladavanju policajcima je pomogao njegov 22-godišnji brat koji je u tom trenutku stigao pred kuću.

Dok je vezan 'lisicama' čekao dolazak hitne pomoći, 30-godišnjak je počeo otežano disati, a potom i prestao davati znakove života. U život ga nije vratilo ni policijsko pružanje prve pomoći, a ekipa hitne pomoći smrt je konstatirala u 12,35 sati, pri čemu pregledom mrtvoga tijela nisu uočene nikakve vanjske ozljede.

Majka s teškim ozljedama hospitalizirana

Policija je utvrdila da je prije njihova dolaska 30-godišnjak pretukao svoju 54-godišnju majku, nanijevši joj više teških ozljeda u vidu potresa mozga i fraktura na glavi, zbog kojih je hospitalizirana u KB Sestara milosrdnica.

Pri intervenciji su lakše ozlijeđena dvojica policajaca, a mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Doznaje se da je preminuli to jutro došao na posao, na kojemu radi zajedno s bratom, ali da se nije dobro osjećao, pa se vratio kući. Iako još nisu poznati nalazi obdukcije, policija pretpostavlja da je 30-godišnjak po dolasku kući progutao preveliku količinu lijekova. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene