Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucao si u glavu

Preminuo ubojica ljubavnog para iz zagrebačke Dubrave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što ih je lišio života, ubojica, D. D., motiviran ljubomorom, sam je sebi ispalio metak u glavu.

D. D. (30), koji je prošlog četvrtka pištoljem ubio bivšu djevojku T. P. i njezinog momka J. Š.  (18) u zagrebačkom naselju Markuševec, preminuo je u subotu u 13 sati u KB Dubrava, potvrdio nam je njegov brat. Podsjetimo, toga dana u 12.15. D.D. sjeo se na svoj motor i krenuo u divljački pohod. Slijedio je novopečeni ljubavni par, prijatelja i bivšu djevojku koji su se toga popodneva vozili na skuteru.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Odvukao ju u šumu

J. Š., maturant Škole za promet, parkirao je motor u svome dvorištu u Dotrščinskoj ulici. D. D. ga je pogodio hicima dok je još bio na motoru. Frizersku praktikanticu, učenicu drugog razreda, T. P., odvukao je u obližnji šumarak. Smaknuo ju je s nekoliko hitaca. Tamo je i sebi pucao u glavu. Njegovo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati. D.D. je mladi ljubavni par usmrtio pištoljem koji je ilegalno posjedovao.

Svi u istom društvu

Prema riječima njegove bake, vjerojatno ga je nabavio na dan ubojstva. Policija, kako su nam rekli, nije utvrdila od koga je i gdje nabavio pištolj.

Svo troje bili su dio istog društva s Markuševačkih bregova. T.P. je prije više od godinu dana odlučila je prekinuti njihovu kratku, trotjednu vezu zbog, kako mu je rekla, prevelike razlike u godinama. Prije nekoliko mjeseci frizerska naučnica pronašla je novu ljubav, mirnog i dobrog dečka iz ekipe. Nitko u društvo, kako su nam ispričali, nije ni slutio da su bezazlene šale prijatelja 'Otkantala te!' toliko boljele D.D.-a zaposlenika na benzinskoj postaji, poznatog u ekipi upravo po zbijanju šala. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene