Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U kući u Dubrovniku

Preminula starica koja je teško opečena u podmetanju požara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivila Kalauz (82) podlegla je u utorak poslijepodne u KBC-u Split teškim opeklinama i ozljedama respiratornog sustava koje je zadobila u požaru podmetnutom u kući u Dubrovniku prošloga tjedna, potvrdila je glasnogovornica dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Andrijana Biskup.

Ivila Kalauz je bitku za život, kako se neslužbeno doznaje, izgubila danas u 18,20 sati na jedinici intenzivnog liječenja splitske bolnice nepunih tjedan dana nakon što su gotovo nepokretnu staricu vatrogasci izvukli iz kuće s opeklinama na gotovo 70 posto tijela.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Požar u Vili Sunčanici, koja je u srijedu navečer izgorjela, podmetnula su dvojica mladića, 25-godišnjak i 21-godišnjak. Motiv je njihova ranija svađa s jednim od braće koji živi u "Vili Sunčanici", inače kući duborvačke obitelji Kalauz. On je jednog od mladića bio optužio za krađu predmeta iz kuće, a oni su u srijedu, nakon što su pili, krenuli u osvetu. Naišli su na otvoreni prozor, ušli i potpalili vatru u jednoj prostoriji.

Zbog počinjenog zločina koji je rezultirao i smrtnom posljedicom prijeti im kazna zatvora od tri do 15 godina zatvora. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene