Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umro na mjestu

Prelazio preko autoceste pa ga usmrtio tegljač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se nešto prije ponoći dogodila na 204. kilometru autoceste A3 kod Slavonskog Broda poginuo je 57-godišnji muškarac, doznaje se iz Policijske uprave brodsko-posavske.

'Do nesreće je došlo kada je 57-godišnjak iz Slavonskoga Broda koji se automobilom Ford Escort kretao iz smjera Zagreba zaustavio na južnom kolničkom zaustavnom traku, a djelomice i na travnatoj površini te pokušao prijeći autocestu', kaže glasnogovornik PU brodsko-posavske Antun Jakobović.

U tom trenutku na njega je naletio tegljač s prikolicom beogradskih registracijskih oznaka kojega je vozio 50-godišnjak s područja Niša, dodao je Jakobović.

Muškarac je umro na mjestu nesreće. (Hina) 

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Dio ozlijeđenih pušten ih bolnice Vozač autobusa smrti na ispitivanju se branio šutnjom, sutra odluka o istražnom zatvoru. Još se ne zna identitet dvoje poginulih

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene