Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preko You Tubea policija došla do motocikliste bržeg od 300 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pregledom snimke objavljene na internetskom portalu You Tube bjelovarska policija otkrila je neodgovornog motociklistu koji je na gradskoj obilaznici jurio preko 300 kilometara na sat, sve snimio kamerom i kompromitirajući materijal objavio na internetu.

Osim što je vozio brzinom i četiri puta većom od dopuštene 34-godišnjak s inicijalima Ž. P. upravljao je neregistriranim motociklom, prelazio na suprotni kolnički trak, jurio kroz raskršća i nepropisno pretjecao. Pritom je osim svojeg ugrozio i život vozača koji su mu dolazili iz suprotnog smjera, kažu u policiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ludost na autocesti Na A1 pijan vozio u suprotnom smjeru! Slika nije dostupna Kirin opovrgnuo da su njegove izjave na YouTubeu poslane iz SDP-a

U službenom policijskom izvješću navodi se da su svi prekršaji utvrđeni uvidom u snimku na internet stranicama portala You Tube, zbog koje je pokrenuta tzv. prekršajna obrada.

Uz optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Bjelovaru policija će o vozačevim protupropisnim radnjama izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo koje će utvrditi i moguću kaznenu odgovornost.

Nakon snimke koju je objavio na internetu 34-godišnji Bjelovarčanin dospio je i u novine. Bjelovarski policajci tako su doznali da na You Tubeu postoje snimci koji bi ih mogli profesionalno zainteresirati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene