Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Rovinja

Preko ronioca prešao gliser, teško ozlijeđen prebačen u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački ronilac zadobio je sinoć u neposrednoj blizini Crvenog otoka kod Rovinja, kada je, kako se pretpostavlja, preko njega prešlo plovilo, izvijestilo je jutros Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru sinoć je oko 18.40 sati zaprimila dojavu o ozljedi ronioca, 35-godišnjeg njemačkog državljana. Ozlijeđeni ronilac prevezen je u Rovinj gumenjakom slovenske zastave, te ga je potom preuzela Hitna pomoć i prevezla u Pulu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Duge Rese: Promet je u prekidu U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl

Nezgoda se dogodila u neposrednoj blizini Crvenog otoka na plovnom putu, a pretpostavlja se da je preko ronioca prešlo plovilo s obzirom na to da je zadobio teže ozljede, navodi se u priopćenju.  Iako je stanje ronioca bilo stabilno te je bio izvan životne opasnosti preminuo je kasno navečer u subotu. Ronilac je imao otvoreni prijelom i višestruke posjekotine.

Blizu mjesta nesreća viđeno je plovilo tipa gliser duljine oko 5 metar, bez kabine sa staklom na pramčanom dijelu, sivo-bijele boje.  Za počiniteljem tragaju policija i Lučka kapetanija Pula. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene