Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bjelovar

Pregazio starca na pješačkom prijelazu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila u Bjelovaru jutros oko 9,50 sati poginuo je 83-godišnji pješak, priopćila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Prometna nesreća dogodila se kada se 64-godišnji vozač 'Opel Vectre' bjelovarskih registracijskih oznaka u Ulici Josipa Jelačića nije vozilom zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza kako bi propustio pješaka koji je već stupio na pješački prijelaz. Tom prilikom vozač je prednjim desnim krajem vozila udario u pješaka Antuna Lovrekovića (1926.) koji je preminuo na mjestu nesreće. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepropisno prelazio kolnik Pula: Na muškarca (87) naletio automobil, preminuo u bolnici Slika nije dostupna neprilagođena brzina Bjelovar: Autom naletio na starca i usmrtio ga

Tijelo preminulog pješaka je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, gdje će se obaviti obdukcija. Nad vozačem osobnog automobila upotrijebljen je alkometar, a reakcija je izostala, te su također uzeti uzorci krvi i mokraće radi analize na alkohol, navodi PU bjelovarsko-bilogorska. Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene