Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon noćenja u zatvoru

Predsjednik HUS-a sproveden na ročište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je predsjednik Hrvatsku udruge sindikata (HUS) Ozren Matijašević zbog neodazivanja na sudsko ročište zbog tužbe za klevetu sinoć prvo priveden u policijsku postaju u Splitu, jutros je prepraćen u Zagreb gdje će se na Općinskom sudu u 10,30 sati održati ročište u tom predmetu, priopćeno je jutros iz HUS-a.

Matijašević, koji bi se nakon ročišta trebao obratiti novinarima, jutros je uz policijsku pratnju došao u Zagreb na sud pošto noć proveo u Drugoj policijskoj postaji u Splitu, kaže se u priopćenju HUS-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne želi da ga svrstavaju Matijašević: Neću na prosvjed, svježe su mi rane suludih etiketa 'kolega' Slika nije dostupna HUS: Zaustavite privatizaciju brodogradilišta

>> Ozren Matijašević završio na policiji

Predsjednik HUS-a prilikom sinoćnjeg privođenja novinarima je izjavio kako mu je policija rekla da ga se tereti za klevetu, ali da ne zna o kojem je slučaju riječ. Glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević Gudelj izjavila je pak da je policija iz Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu dobila nalog prema kojemu se od njih traži da zbog neodazivanja sudskim raspravama dovedu Ozrena Matijaševića. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene