Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši boksački prvak

Predao se osumnjičeni za brutalno premlaćivanje djevojke u Splitu, na policiju došao s odvjetnikom

MUP će svakog dana objavljivati podatke o nasilju u obitelju (Foto: Getty Images)
MUP će svakog dana objavljivati podatke o nasilju u obitelju (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Osumnjičeni za brutalno premlaćivanje djevojke u Splitu do Prve policijske postaje došao je u društvu branitelja Vinka Gulišije.

Bivši boksački prvak u juniorskoj kategoriji, 29-godišnji T. V., predao se u utorak ujutro policiji koja ga je od petka tražila zbog brutalnog premlaćivanja 20-godišnjakinje ispred kluba Central u samom središtu Splita.

Pročitajte i ovo Centar za azilante (ilustracija) U Prečkom Pobuna u zagrebačkom kvartu, ne žele Centar za azilante: Policija pojasnila o čemu je riječ Marko Srdarević Užas kod Sinja Policija o teškoj prometnoj nesreći: Šef splitsko-dalmatinske policije ispričao kako je izgledala potjera

29-godišnjak se pojavio u Prvoj policijskoj postaji u društvu branitelja Vinka Gulišije. Tijekom dana privest će ga na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu, najvjerojatnije uz kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Djevojka je prebačena u bolnicu, ima teške ozljede glave i oka te frakturu vilice. 29-godišnjak ima svoju verziju priče. Navodno je i on dobio nekoliko udaraca po glavi nepoznatim predmetom, piše Dalmatinski portal.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene